Club de lectura

Lunes 13 de noviembre, 19.00h

Lunes 13 de noviembre, 19.00h

Nuestro club de lectura es una conversación entre una de las libreras y una persona invitada, donde el público puede participar de manera abierta con comentarios y preguntas. A inicio de la sesión damos una guía de lectura con los temas y motivos que se trataran en el club y una pequeña bibliografia relacionada. Nuestra intención es compartir y enriquecer la lectura con puntos de vista ajenos al nuestro.

El precio de la sesión es de 5€ y es imprescindible la inscripción previa, ya que las plazas son limitadas.

Para consultar el funcionamiento del club y/o reservar plaza, podéis escribir a casausher@casausher.com o llamar al 935466111.

***********************************************************************************************************************************

El próximo club de lectura será el lunes 13 de noviembre a las 19.00h y hablaremos de la novela UNA VEGADA VA SER ESTIU LA NIT SENCERA de Elisabet Riera, editada por Males Herbes. Nos acompañará la autora.

Amb un informe mèdic tremolant-li a les mans, una dona decideix emprendre sola un viatge a peu, d’un extrem a l’altre de les Alberes, a l’hivern. Seguint el rastre fugitiu de la trobairitz medieval Alba de Peralada, i acompanyada per les notes romàntiques del Winterreise de Schubert, deixa enrere tot el que ha estat fins aleshores per encarar les preguntes que no es responen amb paraules. Sobre l’amor, la mort i el coratge d’estar viu.

«Ocells, arbres i aigües componen, també, un llenguatge del camí. Diferent del que em pensava, fet de signes que van més enllà dels números i les paraules. Aprendre’l és com aprendre a caminar. Fent tentines. Ensopegant. Buscant l’equilibri, la manera de sostenir-se en el món. Diuen que no hi ha dues petjades iguals en tota la capa de la Terra —i quina és la meva? Deu ser diferent de la que ha estat fins avui? Totes les cèl·lules del cos es renoven completament cada set anys; ossos, pell, cabell, sang, pits... he estat set persones diferents fins a aquest moment. Set petjades. Amb prou feines recordo com era posar-se a les sabates d’aquelles altres que vaig ser. Cap a on em duran, ara?
Només el camí m’ho pot dir.»

Elisabet Riera ha escrit una novel·la que és paisatge íntim: un recorregut a través dels Pirineus orientals —de llevant cap a ponent— que és el viatge de transformació de la mateixa narradora, i alhora un homenatge als caminants solitaris i a la fin’amor de les trobairitz.

 

Libro del club

 • UNA VEGADA VA SER ESTIU LA NIT SENCERA
  Titulo del libro
  UNA VEGADA VA SER ESTIU LA NIT SENCERA
  RIERA, ELISABET
  Amb un informe mèdic tremolant-li a les mans, una dona decideix emprendre sola un viatge a peu, d'un extrem a l'altre de les Alberes, a l'hivern. Seguint el rastre fugitiu de la trobairitz medieval Alba de Peralada, i acompanyada per les notes romàntiques del Winterreise de Schubert, deixa enrere tot el que ha estat fins aleshores per encarar les preguntes que no es responen am...
  En stock

  18,00 €

Otros libros que os pueden gustar...

Libros que hemos leído en clubs anteriores