Club de lectura «Ras i Curt»

Estrenamos este nuevo ciclo con el popósito que toda la gente que dice "no tengo tiempo para leer" lea. Y comparta. Por eso hacemos sesiones de club de lecturas breves, de unas ciento cincuenta páginas, que seguro darán para mucho.

Invitaremos, como siempre, a alguien para conversar alrededor de la lectura durante una hora.

Así es este club: "Ras i Curt"

El precio de la sesión es de 5€ y es imprescindible la inscripción previa porque el aforo es limitado.

Para consultar el funcionamiento del club y/o reservar plaza, nos podéis escribir un correo electrónico  a casausher@casausher.com o llamar al 935466111.

Ahora, ¡a leer!

 

Martes 4 de junio a las 19.00 horas

El primer club de lectura de este nuevo ciclo será el martes 4 de junio a las 19.00h y hablaremos de la novela EL CÀSTING de Antònia Carré-Pons, publicada por Club editor. Nos acompañará su autora.

Que s’apartin Aristòfanes i Menandre, Antònia Carré-Pons és la reina de la comèdia gerontològica. Després dels vells al natural de "Com s'esbrava la mala llet", arriben la Paula i l’Ernestina, una parella de velles que ha sobreviscut a la covid i es nega a enxampar un virus igualment infecciós: el tedi postjubilació.

El joc que s’empesquen per aconseguir-ho consisteix a llogar l’habitació de convidats —gangues del mercat immobiliari. Comencen les entrevistes per triar company de pis i, amb cada nou candidat, un nou sainet i una nova disfressa. És un diàleg en viu, i dos mons que xoquen i es riuen l’un de l’altre sense pietat.

Això és El càsting: quan de les manies i els costums excèntrics de dues jubilades no en un surt una sitcom com Plats bruts, sinó un llibre.

Filla de carnissers i filòloga especialista en literatura medieval, Antònia Carré-Pons és una escriptora que fuig de la repetició. Ha publicat novel·la juvenil (I què faras ara, Clara?, 2001), satírica (Jo també vull ser funcionari, 2010), històrica (És l’amor que mou el cel i les estrelles, sobre les peripècies del manuscrit únic de l’Espill de Jaume Roig) i no classificable (Rellotges en temps de pluja, 2014; L’aspiradora de Ramon Llull, 2016).

 

 • EL CÀSTING
  Titulo del libro
  EL CÀSTING
  CARRÉ-PONS, ANTÒNIA
  Antònia Carré-Pons ha descobert un nou gènere: la literatura gerontològica. Després dels vells de "Com s'esbrava la mala llet" torna amb una parella de jubilades amb qui et petes de riure. Ha passat la pandèmia i la Paula i l'Ernestina decideixen llogar el quarto de convidats. Comença el càsting: desfilen una pastissera de wedding-planner, una comptable amb el cor trencat, una ...
  En stock

  17,50 €