UN HORT PER SER FELIÇ

UN HORT PER SER FELIÇ. AL CAMP, A LA CIUTAT, AL JARDÍ I AL BALCÓ!

Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Nutrición
ISBN:
978-84-15224-52-5
Páginas:
216
Encuadernación:
Butxaca
Colección:
Catalán
22,90 €
IVA incluido
No disponible

Vols convertir casa teva en un autèntic jadí comestible?

Tant és l'espai que tinguis i on visquis!

Enciams als balcons, tomàquets als terrats, carabasses al jardí i maduixots al pati del darrere. Horts urbans, horts familiars i horts a les escoles. El cultiu ecològic d'aliments s'està escampant com una taca d'oli! I tu, ja has començat a sembar la teva felicitat? Contemplar el ritme de la natura, relaxar-te, divertir-te i menjar sa. Si encara no t'hi has decidit, suma't a la revolució!

Amb les experiències, les propostes i els consells d'en Marc podràs tirar endavant el projecte més creatiu i sludable de la teva vida. Un repte impactant i sostenible, de present i de futur, per a tu i els teus. El llibre t'acompanyarà, pas a pas, perquè el camí et sigui fàcil.

Inclou, en exclusiva, calendaris de sembra i de plantació per zones, perquè no és el mateix fer un fort en un clima com el de Barcelona que fer-lo als Pirineus, i una guia pràctica d'adreces i de recursos útils perquè trobis tot allò que necessites. Els millors tomàquets del món, els que cultuvaràs amb les teves mans, t'estan esperant!

Artículos relacionados