LA MÀGIA DE LLEGIR EN VEU ALTA

LA MÀGIA DE LLEGIR EN VEU ALTA. EL MIRACLE DE LA LECTURA COMPARTIDA EN L'ERA DE LA DISTRACCIÓ

Editorial:
VIENA EDICIONS
Traducción:
ARBÓS, ADA
Año de edición:
Materia
Educación
ISBN:
978-84-18908-39-2
Páginas:
328
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Carta blanca
21,00 €
IVA incluido
Contactad con la librería para confirmar

Un llibre, una veu: una combinació màgica. Una reivindicació de la lectura compartida com a estratègia de millora individual, familiar i social.

En una era dominada per internet, les noves tecnologies i la immediatesa, la periodista nord-americana especialitzada en literatura infantil Meghan Cox Gurdon ens demostra que la lectura compartida és un recurs extraordinari a l'hora de millorar les capacitats intel·lectuals i afectives d'infants i d'adults, així com una manera de refermar els vincles familiars i socials.

Basant-se en estudis científics de psicologia i neurociència, i en vivències i experiències reals ­en cases, en escoles, en hospitals...­, l'autora analitza els beneficis de dedicar una estona al dia a la lectura en veu alta amb els fills, amb els alumnes o amb malalts a qui els sigui impossible llegir, i són tantes i tan evidents que a hores d'ara els neurocientífics consideren la lectura en veu alta un dels indicadors més importants en el grau de felicitat i benestar.

En un llibre rigorós i planer, Meghan Cox Gurdon reivindica el fet de llegir en veu alta com una activitat reconstituent que ens ajuda a recuperar allò que la tecnologia ens pren. És un acte senzill, però amb unes repercussions complexes i meravelloses, en què no cal gairebé res: tan sols un llibre, un lloc tranquil i almenys dues persones disposades a gaudir del plaer que és compartir aquesta estona màgica.

Artículos relacionados