TOTS ELS NENS PODEN SER EINSTEIN

TOTS ELS NENS PODEN SER EINSTEIN. UN MÈTODE EFICAÇ PER MOTIVAR LA INTEL·LIGÈNCIA

Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
Materia
Educación
ISBN:
978-84-15307-15-0
Páginas:
224
Encuadernación:
Butxaca
Colección:
Inspira
15,00 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

Un llibre excepcional que canviarà la teva concepció sobre l'herència genètica i el desenvolupament de la intel·ligència
Albert Einstein no va aprendre a llegir fins als set anys i la seva mestra va dir que era «mortalment babau». Li va costar molt accedir a l'Escola Politècnica. La seva tesi doctoral va ser considerada «bastant mediocre». Malgrat tot, Einstein va acabar convertint-se en un científic genial, i la llista de genis que, com ell, van ser mals estudiants és molt llarga: Edison, Graham Bell, Stanley Kubrick, García Lorca...
A Tots els nens poden ser Einstein qualsevol pare pot trobar les claus que porten els nostres fills al màxim de la seva capacitat. Fernando Alberca hi planteja una sèrie de pautes i exercicis pràctics perquè els nens i adolescents incrementin la seva capacitat intel·lectual.
· Per ensenyar els nens a pensar adequadament.
· Perquè adquireixin l'habilitat de resoldre problemes.
· Perquè practiquin la creativitat intel·lectual.
· Perquè adquireixin la motivació necessària i creguin en ells mateixos.
«Hi ha milions d'Einsteins al món. Jo n'he trobat centenars. Qualsevol que llegeixi aquest llibre pot fer que un nen aprofiti les seves possibilitats reals, que sovint són més grans del que ens pensem.»
«La capacitat de l'ésser humà és infinita i tots els nens són capaços de qualsevol cosa si troben el mètode i la motivació adequada.»

Artículos relacionados

Otros libros del autor