BROSSA X BROSSA

BROSSA X BROSSA. RECORDS

Editorial:
EDICIONS LA CAMPANA
Materia
Poesía
ISBN:
978-84-88791-71-9
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Altres
10,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Joan Brossa va decidir, l'any 1992, confiar a Lluís Permanyer els fets i els records que considervava més significatius de la seva vida. L'amistat amb Permanyer va fer possible que Brossa es manifestés amb total llibertat i expliqués les seves relacions amb la família, les experiències de la guerra i la postguerra i, sobretot, els contactes personals i artístics que havia tingut amb Miró, Joan Prats, Tàpies, Cuixart, Tharrats, Tormo, Arnau Puig, etc., principalment durant l'època tant creativa de Dau al Set. Brossa exposa les seves opinions sense reserves, sovint crítiques, i ofereix informacions que no havia donat mai, fins i tot del seu món sentimental.
En aquestes memòries dictades a Permanyer evoca les seves fílies i fòbies, la seva difícil adaptació a les convencions, la seva passió pel cinema, l'il·lusionisme, Wagner, Fregoli i el transformisme, el descobriment de París, la seva incapacitat per entendre el valor dels diners i els mecanismes de la vida pràctica.
Aquest llibre és un autoretrat sense maquillatge i una crònica de primera mà de la vida i l'obra d'un poeta que, amb la seva imaginativa creativitat, ha influït decisivament en els artistes de la seva generació.

Artículos relacionados