UN AFER EUROPEU

UN AFER EUROPEU

Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
Materia
Narrativa en catalán
ISBN:
978-84-297-8073-4
Páginas:
240
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
El Balancí
19,90 €
IVA incluido
Contactad con la librería para consultar

El jove periodista Joan Ballester viatja a Brussel·les a cobrir un acte protocol·lari i sense interès en les institucions europees; la visita li permet deixar enrere per uns dies problemes sentimentals i familiars als quals no vol enfrontar-se.
A la capital d'Europa, però, s'assabenta de la imminent aprovació d'un tractat comercial que perjudicarà letalment els productors de taronja valencians. Ballester, periodista escèptic però vocacional, ha detectat la notícia i decideix quedar-se a Brussel·les per esbrinar els interessos que s'amaguen darrere d'aquell acord.
Entre Brussel·les i Estrasburg, sota una pluja gairebé permanent, Joan s'endinsa en les clavegueres de la política, plena d'hipocresia i violència soterrada, protagonitzada per lobbistes implacables. I tanta curiositat pot resultar perillosa.
«Una telefonada del director una vesprada de diumenge no pot anunciar res de bo. És gairebé segur que implicarà tre­ball, més treball. Se suposa que els periodistes de l'era digital hem d'estar permanentment alerta…»

Artículos relacionados