SIHAM (CATALÀ)

SIHAM (CATALÀ)

Editorial:
PENSÓDROMO 21
Año de edición:
Materia
Salud
ISBN:
978-84-121488-3-1
Páginas:
214
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Historias del sur
16,00 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

La Siham i el seu germà Said, dos joves marroquins arribats a Catalunya essent encara uns nens, viuen a cavall entre la cultura en què encara viuen submergits els seus pares i la que han anat descobrint al nou país d’acollida i davant de la que se senten plenament identificats. Tots dos pateixen les dificultats que comporta aquesta realitat.

El Carles, un jove d’estètica skin, compleix, a l’igual que en Said, una llibertat vigilada imposada pel jutge de menors. Els dos assisteixen a l’escola taller de la seva ciutat, lloc on es coneixeran i on iniciaran una difícil relació que acabarà implicant també la Siham. La relació entre els tres joves provocarà situacions del tot inesperades que alteraran per complet les seves vides.

Teresa Martí no tem els temes complexos de la vida. Ja a Noventa y seis horas ens va submergir en el delicat i sensible món de la donació d’òrgans. En aquesta ocasió, la seva narrativa aborda una realitat que ja és part ineludible del nostre món: el xoc de cultures diferents que genera una immigració que ha arribat per quedar-se. Amb la delicadesa i sensibilitat que la caracteritzen, Teresa Martí ens fa partícips d’aquest conflicte. Sense jutjar moralment als seus joves protagonistes, ens submergeix en les contradiccions i dificultats a les que aquests s’enfronten en un entorn social on no és fàcil desenvolupar-se i tirar endavant. Una història que atrapa i ens deixa un pòsit d’incertesa que convida a la reflexió.

Artículos relacionados