LES AVENTURES DE L'EDITORIAL JOVENTUT

LES AVENTURES DE L'EDITORIAL JOVENTUT. 100 ANYS DE LLIBRES

Editorial:
AJUNTAMENT DE BARCELONA
Año de edición:
Materia
Cómic
ISBN:
978-84-9156-539-0
Páginas:
96
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
Barcelona, memòria en vinyetes
15,00 €
IVA incluido
Contactad con la librería para consultar

Peter Pan, Heidi, Enid Blyton i, sobretot, Tintín són noms lligats a la història de l'editorial Joventut, que el 2023 fa cent anys. Joventut és també l'editorial de viatges d'aventura per terra i per mar: de l'expedició de la Kon-tiki de Perú a la Polinèsia i d'Aku Aku, el secret de l'illa de Pasqua.

Pionera de les col·leccions populars de novel·la rosa, de novel·la de l'oest i de novel·la d'acció, la col·lecció “Z” va introduir el llibre de butxaca al nostre país. Les biografies d'Emile Ludwig i Stefan Zweig han estat best-sellers de llarga durada que arriben fins avui.

En els darrers anys Joventut s'ha especialitzat en la literatura per a nens i nenes, amb els llibres de Helen Oxenbury, per als més petits, o la sèrie “Mia i Bruno”, de Mònica Peitx i Cristina Losantos, que tracten l'adolescència amb una mirada nova i grans èxits com Narval. Els àlbums il·lustrats són un signe d'identitat. Els llibres de Joventut, amb autors i il·lustradors d'aquí, s'han traduït arreu del món.

Aquest llibre desplega visualment el passat i el present de Joventut, amb un plantejament gràfic espectacular. A alguns lectors els despertarà la memòria. A d'altres, la curiositat i la sorpresa

Artículos relacionados