LA UNIVERSITAT DE LA VIDA

LA UNIVERSITAT DE LA VIDA

Editorial:
ARCÀDIA
Traducción:
OOSTERHOFF, AUKE
Año de edición:
Materia
Ciencias sociales
ISBN:
978-84-942327-6-3
Páginas:
352
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Els llibres d'Arcàdia
24,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Aquest llibre recull el testimoni de dinou personalitats diverses sobre la seva trajectòria vital:

Jordi Savall - Peter Mayer - Louis Begley - Frido Mann - Bernard Haitink - Philippe de Montebello - Benedetta Craveri - Simon Schama - Avishai Margalit - Príncep El Hassan Bin Talal - Nuria Schoenberg-Nono - Todd Gitlin - Antonio Damasio - Russell Sherman - David Dubal - André Schiffrin - Ismail Serageldin - Andreas Landshoff - Toon Riemen

Què ens ha ensenyat la vida? Què t'ha ensenyat la vida? Aquesta pregunta formulada a les dinou persones entrevistades en aquest llibre ens porta a compartir les experiències biogràfiques de dinou trajectòries vitals cap a l'excel·lència, des de punts de partida del tot diferents i en àmbits professionals ben diversos, i podem constatar la satisfacció d'haver menat una vida presidida per l'anhel de saber.

Rob Riemen ha sabut endinsar-se en les històries de dinou amics especials -editors, músics, escriptors, filòsofs, científics i fins i tot un sindicalista: el seu pare-, que per la seva edat podrien estar jubilats, i ens n'ofereix uns retrats en primera persona, carregats de melancolia, humor, perplexitat i consol.

Tots ells, personalitats de talent indiscutible, han viscut el coneixement i la saviesa, i ho comparteixen amb nosaltres, els lectors, que d'alguna manera som els seus hereus. El que ens ha donat la «universitat de la vida» és també el nostre millor aprenentatge.

Artículos relacionados

Otros libros del autor