LA TERCERA VERGE

LA TERCERA VERGE

Editorial:
AMSTERDAM
Traducción:
MORERA DE LA VALL ANTÓN, NATXO
Año de edición:
Materia
Novela negra
ISBN:
978-84-92406-68-5
Páginas:
376
Encuadernación:
Butxaca
Colección:
Novel·la
20,90 €
IVA incluido
Agotado

Fred Vargas (París, 1957), autora d'èxit internacional, és considerada la reina de la novel·la negra francesa. Apassionada de la història i l'arqueologia, l'originalitat i l'estil únic de les seves novel·les l'han consagrat arreu del món com a referent indispensable de la narrativa contemporània europea. La tercera verge és la seva primera novel·la que es publica en català.

El gran fenomen de la literatura policíaca francesa que triomfa a la resta del món,traduïda a 35 llen- gües,en un nou i apassio- nant cas del comissari Adamsberg. Absolutament apassionant. Addictiva.
Res no sembla casar: el fantasma d?una monja del segle xvii i, un policia que parla en vers i que oculta motivacions negríssimes, el crim sense motius aparents de dos drogoaddictes parisencs, relíquies robades de Sant Geroni, cérvols assassinats i amb el cor arrencat, una infermera fugada de la presó, i la primera, la segona i, sobretot, la tercera verge... Però el comissari Adamsberg no podrà dormir tranquil fins que totes les peces del trencaclosques hagin trobat el seu lloc.

Artículos relacionados

Otros libros del autor