LA PERLA I L'ELF DEL PARC

LA PERLA I L'ELF DEL PARC

Editorial:
BEASCOA
Año de edición:
Materia
De 5 a 7 años
ISBN:
978-84-488-2320-7
Páginas:
48
Encuadernación:
Butxaca
Colección:
Perla
6,95 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

Wendy Harmer és una polifacètica autora australiana que va començar la seva carrera professional com a periodista i va aconseguir cert reconeixement en el món de la comèdia, del qual mai s'ha desvinculat gràcies a col#laboracions amb el teatre, la ràdio i la televisió. En l'àmbit de la literatura, va iniciar la seva reeixida carrera amb les aventures de La Perla, la fada del parc, publicades a 10 països i que també han estat adaptades a la televisió. Recentment, s'ha llançat a l'escriptura de novel#les juvenils.

Viu a Sydney amb el seu marit, un ecologista molt compromès, i els seus dos fills.

Gypsy Taylor és dissenyadora i il#lustradora. Es va formar a l'Escola Nacional de Teatre Australiana (NIDA). La seva carrera abasta diversos mitjans, entre ells el cinema, la publicitat i l'animació. En els últims anys, ha col#laborat en importants produccions com l'adaptació cinematogràfica del primer episodi de Les cròniques de Nàrnia.Actualment, il#lustra les aventures de La Perla i imparteix cursos de disseny de vestuari a Austràlia.

Mike Zarb va començar la seva carrera com a il#lustrador fa més de quinze anys, durant els quals ha treballat en estudis d'animació d'arreu del món. Tota aquesta experiència es veu reflectida en les seves brillants il#lustracions per a les aventures de La Perla, activitat a que es dedica actualment.

Artículos relacionados

Otros libros del autor