LA HISTÒRIA COMPLETA DEL PETIT PRÍNCEP

LA HISTÒRIA COMPLETA DEL PETIT PRÍNCEP

Editorial:
SALAMANDRA
Año de edición:
Materia
Álbum ilustrado
ISBN:
978-84-9838-560-1
Páginas:
224
Encuadernación:
Cartoné
Colección:
Antoine de Saint-Exupéry
30,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

«Les persones grans només coneixen els seus semblants per trossos i fragments mal acoblats, mal il•luminats per una llum dubtosa. Però el nen els veu amb una llum absoluta, amb la mateixa claredat amb què veu l’Ogre o la Bella Dorment del Bosc. Viu en un univers de certitud. Saint-Exupéry posseïa l’art de dotar els homes d’aquesta certitud.»
Léon Werth, a qui és dedicat El petit príncep

El 6 d’abril del 1943, es publica als Estats Units l’edició original d’El petit príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry, durant l’exili de l’autor a Nova York. El petit príncep és una faula mítica i una narració filosòfica, a la vegada autoretrat i obra testamentària, que es pregunta sobre la relació entre l’ésser humà i el seu proïsme i el món que l’envolta. Concentra, amb una senzillesa que meravella, la reflexió llarga i constant de Saint-Exupéry sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat i el sentit de la vida, en un con- text marcat per la contesa mundial i l’angoixa d’un escriptor-pilot profundament afectat pel seu aïllament.

En aquesta obra, el text íntegre d’El petit príncep s’acompanya d’una col•lecció il•lustrada de nom-brosos documents inèdits que traça l’excepcio-- nal història editorial de l’obra literària més difosa del món el segle XX i n’examina els múltiples sentits.

Textos i documents recopilats per Alban Cerisier i Delphine Lacroix, amb les contribucions d’Olivier Odaert i Virgil Tanase i els testimonis inèdits de Quentin Blake, Michael Morpurgo, Mark Osborne i Pef.

Artículos relacionados

Otros libros del autor