LA CASA DE PIEDRA

LA CASA DE PIEDRA

Editorial:
EDICIONES ANÓMALAS
Año de edición:
Materia
Artes
ISBN:
978-84-09-25736-2
Páginas:
80
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Anómalas
15,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

La casa de piedra és un projecte que es desenvolupa a través de l’entramat de relacions establertes entre llocs i individus, explorant els imaginaris creats i sentits, que són una constant en la nostra memòria. Percebut d’una manera més o menys conscient, aquest territori es manifesta en el nostre interior de la mateixa manera que nosaltres ens manifestem en ell, configurant el nostre espai vital.

D’aquesta manera, aquest treball gira al voltant dels espais familiars i del que en ells succeeix. Cada element és fotografiat des d’un punt de vista autobiogràfic, configurant una cartografia emocional d’una manera de relacionar-se amb i en el espai.

Marta Sellarés (Calatayud, 1996). Graduada en Belles Arts. Actualment compagina la seva formació amb la docència i el seu treball personal. Amb els seus projectes explora el territori com a fil conductor des d’on trobar una mirada singular cap al que ens envolta, amb referències a la memòria, l’emoció arrelada a l’espai i la recerca de l’insòlit que envolta la vivència humana.

Aquest llibre ha estat posible gràcies al suport i participació de Grisart Escola Internacional de Fotografia.

Artículos relacionados