L'AIGUA DE LA GOTA

L'AIGUA DE LA GOTA. FRAGMENTS DELS DIARIS

Editorial:
HERDER
Año de edición:
Materia
Filosofía
ISBN:
978-84-254-4138-7
Páginas:
352
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Biblioteca de Filosofía
29,80 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

Selecció i edició de Milena Carrara.

Un recorregut a través dels diaris de Raimon Panikkar per il·lustrar el camí que el va portar a descobrir-se a si mateix com «aigua» de la gota.

Raimon Panikkar utilitzava freqüentment la metàfora de l’«aigua de la gota» per expressar la capacitat il·limitada i universal continguda en l’experiència humana individual: tots nosaltres som com una gota que, en la seva fragilitat, es desfà. No obstant això, l’aigua que conté mai desapareixerà, ja que passarà a formar part del vast oceà de l’Existència. Així mateix, el títol expressa la intenció d’aquesta obra: el seu objectiu no és recórrer els esdeveniments de la vida de Raimon Panikkar, sinó il·lustrar el camí que el va portar a descobrir-se a ell mateix com a «aigua» de la gota.

Aquest llibre és el resultat d’una selecció de fragments dels seus diaris que mostren el viatge vital i espiritual del pensador. Des de la seva primera joventut fins a la seva senectut, passant per les seves diverses facetes i llocs on va viure, L’aigua de la gota desvela espurnes de la personalitat i del pensament íntim de Raimon Panikkar sobre temes com la reencarnació, la vida, la mort, la resurrecció o l’experiència mística.

Artículos relacionados

Otros libros del autor