ELOGI DE LA MODERNITAT

ELOGI DE LA MODERNITAT

Editorial:
ARCÀDIA
Año de edición:
Materia
Artes
ISBN:
978-84-942327-9-4
Páginas:
176
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Els llibres d'Arcàdia
12,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

Amb aquest llibre celebrem el 90è aniversari d'Oriol Bohigas, una personalitat clau de la Barcelona i la Catalunya de la segona meitat del segle XX. A la seva sòlida trajectòria professional com a arquitecte i com a artífex de la transformació urbanística barcelonina, s'hi ha afegit una activa militància cultural que ha tingut ressò en el món acadèmic, editorial i museístic, o al capdavant d'institucions cíviques com el FAD o l'Ateneu Barcelonès.

Bohigas s'ha distingit per una manera de fer oberta i resolta, donant sempre la seva opinió sense embuts, sacsejant l'acomodament de la correcció política. Ho acrediten set dècades d'articulisme bel·ligerant a la premsa.

Ignasi Aragay ha fet una tria de quaranta-un articles publicats al llarg d'aquests anys, amb la voluntat d'oferir un retrat del tarannà d'Oriol Bohigas a través dels seus textos i d'il·lustrar la idea de la Catalunya culta, civilitzada i creadora que infatigablement ha defensat. Un recull que és, sobretot, un elogi de la modernitat.

Artículos relacionados

Otros libros del autor