EL LLIBRE DE LA MARATÓ

EL LLIBRE DE LA MARATÓ. LA INVESTIGACIÓ POT CANVIAR LA HISTÒRIA

Editorial:
COLUMNA
Año de edición:
Materia
Salud
ISBN:
978-84-664-2325-0
Páginas:
224
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Fora de col·lecció
10,00 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

Deu autors (Victor Amela, Marc Artigua, Jenn Díaz, Helena García Melero, Martí Gironell, Gemma Ruiz, Pilar Rahola, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró), deu contes, units contra les malalties infeccioses.

Deu anys després del primer, EL LLIBRE DE LA MARATÓ vol continuar donant suport al projecte solidari de La Marató de TV3, impulsat per La Fundació La Marató i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara l’hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi.

Gràcies a l’evolució en la investigació s’han aconseguit grans avenços en la medicina, però cal contribuir a la recaptació de fons per prevenir, tractar i curar aquest tipus de malalties, que, segons els experts, són un greu problema de salut pública i encara ho seran més.

Perquè la investigació pot canviar la història. Som-hi? Amb la compra d’aquest llibre ajudaràs a recaptar fons per investigar les malalties infeccioses. La Marató diu molt de tu.

Artículos relacionados