DE BEC EN BEC

DE BEC EN BEC

Editorial:
ANDANA
Traducción:
LABRADO, VÍCTOR
Ilustración:
TRUTTERO, VERONICA
Año de edición:
Materia
De 7 a 9 años
ISBN:
978-84-16394-74-6
Páginas:
64
Encuadernación:
Rústica
Colección:
El maquinista
8,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Al galliner dels Bota-séquies n’ha passat una de ben grossa! Però què? Contada en secret, de bec en bec, la notícia ha arribat a totes les gallines del veïnat. El que s’explicava era tan, però tan terrible, que totes s’han esvalotat. Del disgust no s’han escapat ni els galls. Els diaris ho han acabat publicant.

I tot per una ploma! Però de bec en bec, el missatge, ja sabem com són aquestes coses, s’ha anat transformant. La història d’una ploma caiguda accidentalment, després d’haver estat explicada per unes quantes gallines, ha acabat esdevenint un misteri amb diverses morts.

Alice Keller, l’autora d’aquesta faula ha trobat el to, senzill, intel·ligent i irònic, que la il·lustradora Veronica Truttero ha sabut interpretar, per denunciar la natura crèdula de la gent, capaç d’empassar-se tot allò que els expliquen sense el més mínim interés en contrastar-ne la veritat. I alhora la complicitat amb què les notícies escabroses es difonen magnificades pels transmissors.

De bec en bec desenvolupa un tema de molta actualitat, la difusió de notícies falses (fake news) que, tot i que, sovint es demostra que eren mentida, en ben pocs casos la rectificació arriba a tenir la mateixa repercussió mediàtica i la notícia falsa és la que queda com a “veritat” en l’imaginari de bona part de la població.

Artículos relacionados

Otros libros del autor