ANSIETAT

ANSIETAT. UNA IMMERSIÓ RÀPIDA

Editorial:
TIBIDABO
Año de edición:
Materia
Salud
ISBN:
978-84-10013-03-2
Páginas:
246
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Una immersió ràpida
17,00 €
IVA incluido
Contactad con la librería para consultar

Entendre bé l'ansietat és molt important, ja que conèixer-la ens dona claus essencials per comprendre la vida humana i la seva evolució.

L'ansietat és aquesta companya poderosa que ens dona forces per moure'ns per la vida i també per defensar-nos enfront de reptes difícils. Però, a canvi, ens pot crear tensions, preocupacions i precaucions excessives, com ara ofegaments sobtats, sensacions d'angoixa, malestar en aglomeracions, dificultats per parlar amb els altres, evitació d'espais oberts o tancats o evitació de trucar per telèfon a algú, temors hipocondríaques, fòbies, anticipació del pitjor, etc.

En aquest llibre, l'ansietat s'enfoca des d'una perspectiva inèdita i original que reflecteix anys d'experiència i d'investigació. Com algunes emocions, l'ansietat no té paraules, ja que consisteix en un raïm intens i ric de sensacions a les quals costa posar nom i explicar-les. Precisament una de les grans riqueses i motius del llibre són les experiències i aportacions de les persones que pateixen ansietat.

A més, com si fos un estereograma (visió en 3D), el lector, quan s'endinsi en les pàgines d'aquesta obra, percebrà una nova dimensió de relleu i profunditat, ja que a les tintes psicològiques i ambientals abundants que clàssicament composen l'ansietat, s'afegeixen descobriments corporals intensos (i sorprenents), tant propis com poc coneguts fins ara.

Artículos relacionados