AMB UNS ALTRES ULLS

AMB UNS ALTRES ULLS. LA BIOGRAFIA DE MONTSERRAT ROIG

Editorial:
ROCA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
Ensayo literario
ISBN:
978-84-16498-41-3
Páginas:
320
Encuadernación:
Rústica
19,90 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

La biografia definitiva de Montserrat Roig. L’única autoritzada pels seus familiars i que disposa de material inèdit procedent del llegat personal i familiar de l’autora.
Montserrat Roig Francitorra (1946-1991) va ser una escriptora catalana de projecció internacional. Les seves obres, escrites originalment en català o en castellà, d’àmplia acceptació pel públic, s’han traduït a l’anglès, francès, italià, alemany i hongarès. Les escrites en català–que corresponen a la seva novel·lística i part del seu assaig–es van traduir també al castellà durant el període de més èxit de l’autora. Avui, la seva obra ha anat guanyant en reconeixement i es continua venent arreu del món.
Pilar Aymerich, Josep M. Benet i Jornet, Joaquim Sempere-Carreras són alguns dels personatges que acompanyaran Montserrat Roig (altres, avui ja desapareguts, són recuperats a partir de testimonis familiars o bibliografia) a través de tres paisatges històrics fonamentals: l’esperançada lluita antifranquista dels seixanta i primers setanta; el llarg passadís conegut com la Transició democràtica, i l’esbalaïdora, atrevida i crítica primera dècada de la llibertat a Espanya, els vuitanta.
Inquieta i tenaç, Montserrat Roig no va deixar–ni deixa–indiferent ningú.

Artículos relacionados